Followers

Saturday, December 25

20.08.2008

salam semua..
hhmm.. nak Cerita la cikit.. entah malam tetiba rasa nk upload gambar kawin.. hehehe tgk gamabr kawin rasa nk sanding lg.. kekee alham
dulillah, bercinta 4 tahun akhirnya berakhir dengan ikatan yang sah.. memiliki die adalah satu mimpi yang terindah dlm hidup ku.. Alhamdulillah.. Doa ku padaMu Ya Allah, semoga ikatan yang di ikat berkekalan dunia akhirat (",)

Alhamdulillah, selepas 2 bln kawin,doktor mengesahkan saya bakal jadi ibu.. time tu tak tahu nk kata ape sbb baru je jadi isteri tetiba bakal jd seorang ibu pula..hahaha hdup ini penuh kejutan.. selama ini biasa tgk kehidupan org lain bila kita berada di tempat itu seperti tak percaya.. aku berubah dari remaja, isteri, menantu, dan ibu.. Alhamdulillah.. Allahuakbar..


2009, kami dikurniakan seorang puteri diberi nama Marissa Safiya bermaksud seorang yang seorang yang bersopan santun, menawan dan suci..
Insyaallah puteri seindah nama diberi (",)
Dilahirkan pada 07.06.2009 pada jan 2.43 pagi
inilah kehidupan sebenar.. hidup saya seperti sudah lengkap.. mempunyai seorang suami yang cukup memahami, dan memiliki seorang peteri yang cukup membahagiakan..
Ya allah.. terima kasih..
Alhamdulillah.


No comments: